Haos na sjednici u Budvi: Privedeno pet odbornika (VIDEO)

Pet odbornika u Skupštini opštine (SO) Budva – Krsto Rađenović iz Socijalističke narodne partije (SNP), te DF Janko Dimić, Dejan Božović, Nataša Mitrović i Dejan Božović iz Demokratskog fronta (DF) privedeni su stanicu policije.

U salu SO Budva želi da uđe odbornik DF Milan Šoljaga, obezbjeđenje ne da da uđe, jer im je rečeno da je zabranjeno.

Šef kabineta predsjednika Opštine Budva Marka Carevića (DF) i funkcioner DF Nikola Jovanović kazao je da da kriminalna organizacija nasilno smjenjuje vlast a ne dozvoljava da Šoljaga uđe na sjednicu. 

On je kazao da su odbornici DF isprskani sprejom od strane privatnog obezbjeđenja.

Sjednica SO Budva je prekinuta i biće nastavljena, čim se sala provjetri od upotrebe biber spreja, potvrđeno je „Vijestima“.

U skupštinskoj sali ranije je umalo je došlo do fizičkog kontakta između odbornika Krsta Rađenovića (SNP) i Milije Sekulovića (DPS).

Odbornici Demokratskog fronta (DF) i Socijalističke narodne partije (SNP) ušli su ranije na sjednicu nove većine u SO Budva poslije brojnih peripetija sa privatnim obezbjeđenjem na ulazu u holu zgrade.

„Vijestima“ je potvrđeno da se na video nadzoru sale vidi se da je odbornik DF Đorđe Vujović upotrijebio biber sprej, a da je odbornik DF Janko Dimić dva puta udario nezavisnog odbornika Stevana Džakovića u predjelu grudi.

Odbornik DF Đorđe Vujović je snimio kandidata za novog gradonačelnika Nikolu Divanovića unutar sale obraćajući se javnosti da je doveden iz Podgorice da zaduži Budvu za 40 miliona eura.

Ubrzo je na sjednicu upalo i privatno obezbjeđenje.

Janko Dimić (DF) kazao je da je bačen suzavac i da su odbornici istjerani.

(Vijesti.me)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*